The Basic Principles Of گل لفظ گیری
The Basic Principles Of گل لفظ گیری
Blog Article
امروز: سه شنبه, ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۲۹ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۰۹ آوریل ۲۰۲۴ میلادی
عناب حاوی ویتامینهای مختلف و فلانوئیدها میباشد که به رشد جنین کمک میکند.
در نتیجه، عناب دارای محتویات مفید و سالمی است که در مبارزه با هرگونه آسیب اکسیداتیو به بدن کمک میکنند، و از این طریق از کبد در برابر این تاثیرات مخرب محافظت مینمایند.
عناب حاوی پتاسیم است که می تواند به تنظیم فشار خون و بهبود سلامت کلی قلب کمک کند. خوردن عناب به شیوههای گوناگون میتواند برای سلامت قلب شما شگفتیهایی ایجاد کند. اول از همه اینکه، این میوه سرشار از پتاسیم است و سدیم کمی دارد. این ویژگی عناب باعث میشود رگهای خونی شل باشند و سطح مناسبی از فشار خون را حفظ کنند.
عناب با تصفیه و پاکسازی خون می تواند باعث پیگشیری از خیلی بیماری ها در بدن شود.
عناب، به دلیل داشتن فیبر زیاد و تعداد کالری کم، یک میان وعده عالی و سالم است.
محتوای چربی کل میوه عناب بسیار کم است. نسبت اسیدهای چرب اشباع نشده به کل چربی در میوه عناب بالا است، بنابراین متخصصین تغذیه میتوانند عناب را به عنوان بخشی از رژیم غذایی توصیه نمایند.
اما حتی عناب خشک نیز بسیار مغذی است و فواید فراوانی دارد. در بازار میتوان هم عناب تازه و هم عناب خشک یافت. عسلی که (مثلا در بیرجند) از شکوفههای درخت عناب گرفته میشود، رنگ تیرهای دارد و بهراحتی از عسل زرد که از شهد سایر گلها گرفته میشود، قابل عناب تازه برای چی خوبه تشخیص است.
شبکه اجتماعی آشپزی و شیرینی پزی غذالند با تمرکز بر گردآوری هنر آشپزی اقوام ایرانی در بستر یکپارچه تحت وب قصد دارد تا دانشنامه برخط انواع دستپخت قومیتها از ترک، کُرد، بلوچ، عرب تا فارس و ترکمن بوده و بستری باشد برای به اشتراک گذاری هنر آشپزی افراد خبره و بنام این حوزه.
۱۹. حاوی آهن: عناب منبع خوبی از آهن است که برای حفظ سطح سالم خون و جلوگیری از کم خونی مهم است، وضعیتی که در دوران قاعدگی تشدید می شود.
همچنین میتوانید پست دمنوش عناب و آویشن برای سرماخوردگی را مطالعه کنید تا با نحوه درمان سرماخوردگی با عناب آشنا شوید.
در همین خصوص در طب اسلامی توصیه شده که مادر در ماه دوم بارداری هر روز سوره ی مبارکه توحید را بر دو عدد عناب بخواند و آن را ناشتا میل کند.
از دیگر خواص میوه عناب کمک به بهبود فرآیندهای گوارشی بدن است. فیبر موجود در عناب میتواند به هضم بهتر کمک کند، اما ساپونینها و تریپپنوئیدها نیز با بهینه سازی جذب مواد مغذی و ترویج حرکت سالم غذا از طریق رودهها، در این امر نقش دارند.
مصرف عناب در انواع مختلف چه بهصورت تازه و یا خشک، با وجود عناصر معدنی نظیر کلسیم، آهن و فسفر موجب تقویت و استحکام استخوانها و رفع پوکی استخوان در سالمندی است.